Πληροφορίες

Μπανιέρες

Μπανιέρες ή λουτήρες σε μεγάλη ποικιλία και σε προσφορές. Μπανιέρες για όλους τους χώρους και σε όλες τις διαστάσεις από διάφορα υλικά (ακρυλικό, μαντέμι, solid surface),και σε διάφορα σχήματα (ορθογώνιες, ασύμμετρες, γωνιακές και ελευθέρας τοποθέτησης) και σε όλα τα μεγέθη (από 1.20m έως και 2.00m).

Μπανιέρες Υπάρχουν 30 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Μπανιέρες ΑΜΕΑ

  Μπανιέρες AMEAσε πολύ καλές τιμές, ειδικά σχεδιασμένες για άτομα με ειδικές ανάγκες ή με κινητικά προβλήματα και με άτομα με καροτσάκι.

 • Μπανιέρες ορθογώνιες

  Μπανιέρες ορθογώνιες σε μεγάλη ποικιλία και σε μεγάλη προσφορά από διάφορα υλικά και διαστάσεις, με λαβές ή χωρίς, με ποδιά ή χωρίς.

 • Μπανιέρες γωνιακές

  Μπανιέρες γωνιακές σε μεγάλη ποικιλία και σε προσφορές. Μπανιέρες γωνιακές για όλους τους χώρους και σε όλες τις διαστάσεις από διάφορα υλικά (ακρυλικό, μαντέμι, solid surface), και σε διάφορα σχήματα (ορθογώνιες, ασύμμετρες, γωνιακές και ελευθέρας τοποθέτησης) και σε όλα τα μεγέθη.

 • Μπανιέρες ασύμμετρες

  Μπανιέρες Ασύμμετρες με υδρομασάζ ή χωρίς υδρομασάζ σε μεγάλη ποικιλία και σε μεγάλη προσφορά από διάφορα υλικά και διαστάσεις, με λαβές ή χωρίς, με ποδιά ή χωρίς.

 • Μπανιέρες Στρογγυλές

  Μπανιέρες Στρογγυλές ή Ωοειδή μοντέλα σε μεγάλη ποικιλία και σε μεγάλη προσφορά από διάφορα υλικά και διαστάσεις, με λαβές ή χωρίς, με ποδιά ή χωρίς.

 • Μπανιέρες Ελευθέρας...

  Μπανιέρες Ελευθέρας Τοποθέτησης σε μεγάλη ποικιλία και σε μεγάλη προσφορά από διάφορα υλικά και διαστάσεις, με λαβές ή χωρίς.

 • Μπανιέρες Acrylic

  Ακρυλικές μπανιέρες από το Ελληνικό εργοστάσιο Acrylicαρίστης ποιότητας με 25 χρόνια εγγύηση. Οι μπανιέρες αυτές είναι κατάλληλες για όλους τους χώρους σε διαφορετικά σχήματα (ορθογώνιες, ασύμμετρες, γωνιακές και ελευθέρας τοποθέτησης) και όλα τα μεγέθη.

 • KARAG

  Μπανιέρες KARAG άριστης ποιότητας και σε μεγάλη προσφορά. Μπανιέρες KARAG για όλους τους χώρους και τις ανάγκες του μπάνιου σε μεγάλη ποικιλία και σε όλες τις διαστάσεις.

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 30 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 12 από 30 αντικείμενα