Νιπτήρες

Νιπτήρες σε μεγάλη ποικιλία και σε προσφορά. Νιπτήρες για όλες τις ανάγκες από πορσελάνη, Νιπτήρες πάγκου (επικαθήμενοι, υποκαθήμενοι, ελευθέρας τοποθέτησης), προσαρμοζόμενοι σε έπιπλο (ένθετοι, ημιένθετοι), επίτοιχοι (κρεμαστοί) με κολώνα ή χωρίς και επιδαπέδιοι (stand alone)

Νιπτήρες Υπάρχουν 17 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Νιπτήρες Επίτοιχοι -...

  Νιπτήρες επίτοιχοι (κρεμαστοί) σε μεγάλη ποικιλία και σε πολύ καλές οικονομικές τιμές, κανονικοί ή γωνιακοί! Με ολόκληρη ή μισή κολώνα ή χωρίς καθόλου κολώνα.

 • Νιπτήρες Υποκαθήμενοι

  Νιπτήρες Υποκαθήμενοι σε μεγάλη ποικιλία και σε πολύ καλές οικονομικές τιμές. Οι Νιπτήρες Υποκαθήμενοιείναι ενσωματωμένοι στον πάγκο από την κάτω πλευρά με ειδικά στηρίγματα, με αυτό τον τρόπο δεν υπάρχει καθόλου χείλος.

 • Νιπτήρες ημιένθετοι

  Νιπτήρες ημιένθετοι σε μεγάλη ποικιλία και σε πολύ καλές οικονομικές τιμές. Νιπτήρες ημιένθετοι, ενσωματώνονται μερικώς στο έπιπλο μπάνιου. Προσοχή: το κάθε έπιπλο παίρνει τον δικό του ημιένθετο νιπτήρα.

 • Νιπτήρες Επικαθήμενοι...

  Νιπτήρες Επικαθήμενοι σε μεγάλη ποικιλία και σε πολύ καλές οικονομικές τιμές. Οι Νιπτήρες Επικαθήμενοι είναι ενσωματωμένοι στον πάγκο από την πάνω πλευρά, και με αυτό τον τρόπο το χείλος τους εξέχει.

 • Νιπτήρες από Πέτρα -...

  Νιπτήρες από Πέτρα και Μαρμάρινοι, Χειροποίητοι, σε φυσικά χρώματα, σε πολλά σχήματα και μεγέθη, σε πολύ καλή ποιότητα

 • ESEDRA

  Νιπτήρες Esedra πολύ καλή ποιότητα από την Ιταλία

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 17 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 12 από 17 αντικείμενα