Κατάλογος

Κατασκευαστής
Χωρητικότητα
Αριθμός συλλεκτών
Υλικό δοχείου
Επιφάνεια συλλεκτών

Πληροφορίες

Ηλιακοί θερμοσίφωνες

Μεγάλη ποικιλία σε Ηλιακούς θερμοσίφωνες σε πολύ καλές τιμές και προσφορές, σε μεγάλη ποικιλία χωρητικότητας λίτρων, διπλής και τριπλής ενέργειας, απλοί και επιλεκτικοί.

Ηλιακοί θερμοσίφωνες Υπάρχουν 36 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Διπλής ενέργειας

  Ηλιακός θερμοσίφωνας Διπλής ενέργειας σε μεγάλη ποικιλία και σε πολύ καλές τιμές, σε όλες τις διαστάσεις για μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

  Διπλής ενέργειας: Ο θερμοσίφωνας λειτουργεί εκμεταλλευόμενος είτε την ηλιακή ενέργεια είτε το ηλεκτρικό ρεύμα (π.χ. κατά την διάρκεια συννεφιάς οπότε η ηλιακή ενέργεια δεν είναι αρκετή για να ζεστάνει το νερό). Για τον σκοπό αυτό, υπάρχει ηλεκτρική αντίσταση τοποθετημένη εντός του τμήματος αποθήκευσης.

 • Τριπλής ενέργειας

  Ηλιακός θερμοσίφωνας Τριπλής ενέργειας σε μεγάλη ποικιλία και σε πολύ καλές τιμές, σε όλες τις διαστάσεις για μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

  Τριπλής ενέργειας: Λειτουργεί όπως ο ηλιακός θερμοσίφωνας διπλής ενέργειας αλλά έχει επιπλέον μια είσοδο για να εκμεταλλευτεί ως θερμαντικό μέσο το ζεστό νερό του καλοριφέρ που παράγεται από τον λέβητα κεντρικής θέρμανσης. Προϋπόθεση για την εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας είναι να υπάρχει η κατάλληλη υποδομή στο οίκημα υπό την μορφή ξεχωριστών σωληνώσεων (ανά διαμέρισμα εάν πρόκειται για πολυκατοικία) που να συνδέουν το λεβητοστάσιο με τον χώρο εγκατάστασης του ηλιακού θερμοσίφωνα (ταράτσα ή σκεπή).

 • Ηλιοακμή

  Ηλιακοί θερμοσίφωνες από την Ηλιοακμή διπλής και τριπλής ενέργειας σε χωρητικότητα 120lt, 160lt, 200lt, 260lt, 300lt, αρίστης ποιότητας σε πολύ καλές τιμές και προσφορές.

  Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και η διεθνής αναγνώριση που λαμβάνουμε μας καθιστά παγκόσμιο ηγέτη στους ηλιακούς θερμοσίφωνες, 35 χρόνια πριν οι άλλοι ανακαλύψουν τη δύναμη του ήλιου.

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 36 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 12 από 36 αντικείμενα