Η Εταιρεία μας

Ε. ΚΟΤΡΩΝΑΚΗΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε.

Το κατάστημα Κοτρωνάκης εξασφαλίζει και προσφέρει στους πελάτες του:

  • Μεγάλη ποικιλία και προσιτές τιμές
  • Κορυφαία ποιότητα και αισθητική
  • Εγγύηση και τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση των προϊόντων
  • Σεβασμό πάντα στις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η δική μας επιδίωξη και αποτελεί αυτοσκοπό μας.

Η εταιρεία Κοτρωνάκης με την εμπειρία που διαθέτει στο χώρο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής εγγυάται την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, εξασφαλίζει με την τεχνογνωσία και την άρτια κατάρτιση των συνεργατών της κάθε τους ανάγκη και επιθυμία στοχεύοντας στην άμεση, αποτελεσματική, ποιοτική και οικονομική λύση.

Μετά τιμής,

Γεώργιος και Κωνσταντίνος Κοτρωνάκης

Η εταιρεία μας

cms-img

Η Εταιρεία Ευάγγελος Κοτρωνάκης και Υιός ιδρύθηκε στο Καματερό το 1970, από τον Βαγγέλη Κοτρωνάκη, ο οποίος ασχολήθηκε με την χονδρική και λιανική πώληση υδραυλικών ειδών.

Το 1989 η επιχείρηση επεκτάθηκε στην εμπορία πλακιδίων και ειδών υγιεινής από τα παιδιά του σε νέο μεγαλύτερο κατάστημα 1360 m2 με αποθηκευτικούς, ιδιόκτητους χώρους 3500 m2 που διασφαλίζουν την ταχύτητα και ακρίβεια των παραδόσεων. Για μεγάλο χρονικό διάστημα η εταιρεία δραστηριοποιείται με τη χονδρική πώληση σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Μετά από 23 χρόνια σκληρής προσπάθειας το όνομά μας έγινε συνώνυμο της υπευθυνότητας, της συνέπειας και της αξιοπιστίας. Με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των πελατών μας μελετώντας τις πραγματικές τους ανάγκες και προτείνοντας λύσεις πάντα με άξονα την καλή ποιότητα στην σωστή τιμή. Άλλωστε η πλειοψηφία των πελατών μας βασίζεται στο «καλό μας όνομα» και στις συστάσεις των παλαιότερων, που έμειναν ικανοποιημένοι από τις αγορές τους και την παροχή υπηρεσιών μας.

Λαμβάνοντας υπόψη τις νέες συνθήκες που επικρατούν, και ενώ είμαστε μια εταιρεία με περιορισμένα έξοδα, εφόσον όλες μας οι εγκαταστάσεις είναι ιδιόκτητες , προσαρμόσαμε τις τιμές των προϊόντων μας στις χαμηλότερα δυνατές της αγοράς προσφέροντας και εξασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα. Γι’αυτό το λόγο σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από επώνυμα προϊόντα σε πολύ χαμηλότερες τιμές από άλλα καταστήματα.

Γιατί έχουμε τις χαμηλότερες τιμές

Με αίσθημα ευθύνης σας δίνουμε την καλύτερη ποιότητα. Η εταιρεία Κοτρωνάκη ξεχωρίζει γιατί έχουμε τις καλύτερες εταιρείες στην καλύτερη τιμή. Τα ποιο πολλά εργοστάσια που εδρεύουν στο εξωτερικό έχουν ανάγκη από μετρητά.
Εμείς παίρνουμε τις χαμηλότερες τιμές γιατί τα πληρώνουμε όλα μετρητά.
Σε συνδυασμό το έμπειρο προσωπικό μας και η μεγάλη εμπειρία μας στον τρόπο εφαρμογής των υλικών έχουμε την δυνατότητα να ικανοποιήσουμε την κάθε ανάγκη σας και να μην χρειαστεί ποτέ να ξανά ασχοληθείτε.

Γιατί έχουμε τις χαμηλότερες τιμές

Πιστοί στην αναζήτηση των σύγχρονων τάσεων και απαιτήσεων της αγοράς συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού και της εγχώριας αγοράς όπως: JACUZZI, IDEAL STANDARD, SUPER GRES, CARRON, GSI, ROCA, GROHE, VILLEROY & BOCH, CISA, ARTE CASA, PISA FLAVIKER, IRIS, CERIM, RONDINE, PLAZA, KUPPERSBUSCH, TEKA, FRANKE, LAUFEN, KARAG, GLORIA, ANTRAX, EDILCUOGHI, MARCA CORONA, SETTECENTO, PYRAMIS, GEBERIT, BAUKNECHT, ROCA, KERAKOLL, SANITEC, DEVON, APELL, KLUDI, NAYES, HUIDA, LEA CERAMICHE, NOVOCERAM, LEVANTINA, RAK, VENUS, FLAMINIA.

Συνεργαζόμενες εταιρείες

Αποτελεί απορίας άξιο γιατί οι τιμές μας είναι τόσο χαμηλές.
Αυτό συμβαίνει γιατί:

  • Όλες οι εγκαταστάσεις μας είναι ιδιόκτητες.
  • Οι αποθήκες μας είναι πολύ κοντά οπότε μειώνουμε το κόστος μεταφοράς .
  • Αγοράζουμε πάντα μεγάλες ποσότητες έτσι ώστε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή τιμή για σας.
  • Πληρώνουμε τους προμηθευτές μας τοις μετρητοίς

Για όλους τους παραπάνω λόγους μπορούμε και μειώνουμε τις τιμές στα προϊόντα μας

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ